INFOLINIA +48 885 882 200 | DARMOWA DOSTAWA już od 120 zł

Szukaj

Olej z pestek śliwki, tłoczony na zimno nierafinowany, 30 ml, Lavendziarnia Stoki 6

38.00 zł

wysyłka: 24 godziny

Olej z pestek śliwek to produkt naturalny, olej jest tłoczony na zimno, nierafinowany. 

Zastosowanie: jako surowiec kosmetyczny, dodatek do serum, kremów i mieszanek olejowych, peelingów, balsamów do ciała. Do stosowania pielęgnacyjne twarz, wykazuje działanie regeneracyjne, zmiękczające, ochronne, przeciwzapalne, przeciwzmarszczkowe. Olejek można wcierać we włosy.

Składniki: Prunus Domestica Seed Oil (olej z pestek śliwek) 100 %

Przechowywanie: chronić przed światłem i wilgocią. Przechowywać w chłodnym miejscu.

Pojemność: 30 ml

mogą Ci się spodobać

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów