Zastosowanie: cukier kokosowy można stosować go jako zamiennik cukru białego w proporcji 1:1
Skład: cukier kokosowy 100 %
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu.
Kraj pochodzenia: Indonezja
Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, orzechy
Opakowanie zawiera 1 kg.
Wartość energetyczna w 100 g produktu 1598 kJ/ 392 kcal
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
---|---|
Tłuszcz | 0,4 g |
W tym | |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 93,4 g |
w tym: cukry | 91,5 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 1,1 g |
Sól | 0,0 g |
Producent: Naturalnie Zdrowe Barbara Bućko